LAST FEBRUARY
Quay sunnies // Acne Studios dress // Chanel bag // Asos shoes

Såhär i sjuktider så får man rota lite i arkivet så det fick bli en outfit från februari förra året. Jag älskar denna klänning men har nog inte använt den sedan dess, så kanske är dags snart igen? Just nu ligger den i en flyttkartong så för tillfället är det lite svårt. I eftermiddag ska jag hämta ett paket från Asos (så mycket fint där i!!!) och så ska jag försöka färga mitt hår och så ska jag försöka att bli frisk. Egentligen var ju dagens planer att köpa cykel men väntar nog några dagar eftersom Stockholm bjuder på snö och isgata. Inte direkt läge för cykel då. Men i slutet av veckan kanske? Hoppas!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
BLOGGLISTAN
Hur många bloggar läser du?
Enligt min Bloglovin sida 108 st, men hälften har inte uppdaterats de senaste åren så kanske 50? Måste verkligen rensa insög jag nu!
 
Hur läser du bloggar?
Mest i mobilen på lunchen eller när jag åker kollektivt. Men gillar mest att läsa framför datorn så man får se inläggen som de ska vara.
 
Vad gillar du i en blogg?
Fina bilder! Det är A och O.
 
Vilka är dina favoritbloggar:
Kenza, Voguehaus, Niotillfem, Josefin Dahlberg och Janni Delér. Det är nog min topp fem favoriter!
 
 
Bästa matblogg?
Läser ingen typ av matblogg.
 
Bästa inredningsblogg?
Läser inte det heller.
 
Bästa modeblogg?
Kenza! Och Angelicka Blick!
 
Humorblogg?
Läser inte någon sådan heller.
 
Skönhetsblogg?
Inte det heller. Alltså läser jag bara modebloggar?!
 
 
Guilty pleasure-blogg:
Alla skvallerbloggar, älskar att götta ner mig i dom, oavsett vad det är för typ av skvaller. haha.
 
Vilka bloggar läser du inte?
Det ser ni ju här ovan... Men kan lägga till mammabloggar med. Tycker det är så tråkigt. Kan bero på att barn inte direkt är det bästa jag vet eller vill ha. 
 
Vilken blogg har du läst längst?
Kenza och Isabella Löwengrips tror jag nog. 
 
Blogg, insta, snapchat eller twitter?
Blogg! Alla dar i veckan!
 
Bästa bloggaren på Twitter?
Har inte twitter!
 
Bästa bloggaren på Instagram?
Xenia Overdose
 
 
Bästa bloggaren på Snapchat?
Har lagt ner Snapchat och håller bara till på instastories!
 
I vilken kategori placerar du din egen blogg?
Vet inte riktigt? Lite allt möjligt kanske!
 
Vad önskar du fanns mer i bloggvärlden?
Jag önskar att den var liiiite mer unik. Allt är ju likadant överallt tycker man ju!
 
Är bloggvärlden döende?
Nej det tror jag inte, den växer!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
NEXT: STOCKHOLM
Då sitter jag på tåget mot Stockholm igen och är så satans sjuk. Som tur är så sitter det ingen bredvid mig så jag borde inte smitta någon hoppas jag. Min dag har verkligen varit kaos så det är så skönt att få sitta ner nu även fast jag har en del jobb att göra. Jag har intalat mig hela dagen att jag är ej megasjuk men nu börjar jag förstå att jag är det efter att ha släpat på min resväska. Min kropp är helt död. Min pojkvän har också blivit sjuk så när jag kommer fram så blir det väl sjukstuga deluxe ikväll. Vi ska allafall äta paprika pringles för det är det enda jag är sugen på. Och så ska vi kolla på Paradise såklart! I morgon ringer klockan runt 05.00 så då är det bara att bita ihop och gå till jobbet. Önska mig lycka till!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
INSPO V.9
Jag drömmer om Dior solisar och Chloe solisar dygnet runt nu förtiden. Helst ett par silvriga So Real från Dior. Jag funderar på att börja spara. För dom är ju så satans dyra. Men solisar är ju förevigt. Så det kanske är en bra investering. Jag tänkte att när jag ändå sen ska börja norpa från sparkontot för möbelshopping så kanske det inte märks om det slinker in ett par solisar med? haha. Då skulle det kännas mer okej.... Vi får se... 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
WEEKLY PLANS
God morgon! Jag måste ha världens sämsta imunförsvar för jag har blivit mega-förskyld igen. Det är katastrof. Men jag försöker ignorera det så gott det går pga har ej tid för att vara sjuk, så vi kollar hur min vecka ser ut!
 
MÅNDAG: Ikväll åker jag tillbaka till Stockholm, men innan dess så hoppas jag att jag får besök av vetrinären, jag ska rida och mocka, packa, posta Tradera saker och så ska jag iväg och jobba några timmar med en hemsida. Så en rätt kaotisk dag idag.
TISDAG: Tillbaka på jobbet. Efter jobbet så ska jag köpa en cykel!!!! Alltså jag är så pepp på detta moment!! Hoppas det blir lika kul som jag tror att cykla överallt. haha. Sen ska jag även hämta mitt Asos paket och färga håret. Har börjat få en rätt maffig utväxt igen så den ska bort!
ONSDAG: Då är min man ledig från uni och jag börjar inte jobba förräns på eftermiddagen så jag hoppas att vi kan göra någon mumsig brunch och kanske fota lite. Kanske även ta en tur med min nya cykel?! haha
TORSDAG: Ledig från jobbet så ska in till stan och mötta upp Hanna och handla världens finaste koppar på H&M home och leta lite presenter till min man. Och så hoppas jag vi kan dricka lite latte med. Åh vad fint det ska bli att få hänga igen! Sen efter det så ska jag nog försöka få med min man till Mio Möbler för vi behöver kolla lite saker. Så det blir en hel dag med shopping!
FREDAG: Ska ha mens idag så denna dag är helt borttagen från kalendern. Ska spendera hela dagen som vanligt: med att överleva. haha. Usch alltså. Jag hatar denna dag varje månad.
LÖRDAG/SÖNDAG: Jobbhelg! Jobbar tio timmar både lördag och söndag så inte så mycket annats som hinns med. Cash is king osv!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg