WEEKLY PLANS
Hej måndag och nya tag! Nu har jag prioriterat bort bloggisen allt för länge så nu ska den få komma i första hand. Eller ja, efter min ponny då såklart. Jag har börjat veckan med ledig dag vilket var himlans bra eftersom jag har haft monster-mensvärk hela dagen. Min pojkvän fick följa med till stallet och hjälpa till för jag hade inte klarat av att köra bil. Min ponny fick nya skor idag så nu har han vinterskor deluxe. Tur det eftersom det äntligen har kommit snö. Så fint och mysigt. 
 
Denna vecka jobbar jag bara tisdag till fredag så är ledig ännu en helg. Det ska bli så skönt. I helgen hoppas jag att jag kan försöka få ihop lite kompishäng samt kanske åka in till stan en dag. Vill verkligen äta sushi någon dag med så hoppas på det i helgen. 
 
Sen hoppas jag även på att våra gardiner i rätt längd kommer denna vecka samt våran bänk till hallen. Vi börjar få ett hem nu och kommer visa mer bilder i veckan hade jag tänkt. Min garderob är nog även helt klar nu. Eller ja, jag behöver en pall för att nå kläderna högst upp men det får vi lösa med tiden. Just nu får min pojkvän vara snäll och ta ner åt mig. hehe. Livet som kort ♥. Nu ska jag dö en stund till i soffan innan jag ska försöka få mig lite middag. Kommer upp en outfit senare ikväll med så håll utkik! Puss
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like