NYÅRSMÅL FÖR 2018
I övermorgon blir det nytt år, en ny start och nya mål att uppnå. Jag slutade med nyårslöften för många år sedan och bytte istället ut de till nyårsmål. Det låter inte lika strikt tycker jag. Utan det är något att jobba med under hela året. Några av nyårsmålen kommer få följa med från höstens mål, saker som jag fortfarande behöver jobba med. 
 
Först ska jag försöka att umgås mer med mina vänner, bli mer social och försöka hitta på mer saker. Trivs jättebra att bara hänga med ponny och pojkvän men behöver mina vänner med och försöka arbeta mer med det sociala. Bara att åka in till Stockholm city lite oftare skulle vara bra. Så det är ett av de viktigaste målen tycker jag.
 
Yoga mer. Måste komma igång med yogan igen. Nu har jag plats här hemma för min matta så det är bra. Nu kommer jag kunna börja yoga regelbundet igen. Skönt!
 
Om man fortsätter på spåret träning så vill jag även ta upp joggandet i vår igen. Hade ju ett år jag sprang var och varannan dag men sen bara tog det slut. Så skulle vilja komma igång med det igen med. 
 
2018 ska även bli året då jag börjar resa lite igen. Jag behöver se världen och kanske jobba lite på min flygrädsla. Har tänkt att kanske två resor ska hinnas med. En till Island och en som vi inte riktigt vet. En varm weekend någonstans kanske? 
 
Sen till de ytliga målen, hehe, som att vara vardagsfin och ta tag i basgarderoben. Ville ha på mig en svart vanlig tröja för någon dag sen, hade jag det? Nej. Så min basgarderob behöver verkligen jobbas på.
 
Sen ska jag försöka äta mer hälsosamt. Såklart. haha. Men måste sluta fuska med gluten för det får jag ju bara ont i magen av. Så måste strikta till min kost lite. Det kommer jag bara må bra av!
 
Har ni några mål för 2018? Berätta gärna! Tycker det är så kul att veta. Puss
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like