HOME
Nu tänkte jag att det är dags för att kika in i vårat hem igen. Det går framåt varje dag men fortfarande långt ifrån klart. Hallen, badrummet och köket orkar jag inte ens tänka på just nu så de rummen skippar vi. Det finns inte en endaste möbel där så det är bara tomma rum. Eller ja vi har ju ett badrum såklart men det är inte så roligt. haha. Det får vara som det är. 
Vi har fått i ordning i vardagsrummet helt okej. Det som saknas är matta (kommer på måndag), hundratals växter, tavlor över soffan samt mer belysning. I sovrummet har vi äntligen fått upp en tavla som är världens finaste tycker jag. Så drömmig!!!! 
Kör på grått, rosa och mörkblått i vardagsrummet. Jag älskar rosa och min pojkvän gillar blått. Tur att det passar så himlans bra ihop! Vi har mörkblå sammetsgardiner i vardagsrummet nu med men de fastnar inte så bra på bild när det är mörkt ute... 
Min garderob får ett eget inlägg sen för den är så fin. Den är så gott som klar nu. Det som ska upp i framtiden är belysning så det lyser på varje hylla/ställning. Men det blir rätt dyrt så får vänta ett tag. Men i framtiden så ska det upp! Garderobs inlägget får dyka upp nästa vecka tänkte jag.
Min Prada talva har kommit hit med och den ska upp på väggen sen över hyllan, men det får stå på så länge tills jag fått tag på rätt spik. Nästan alla lister är uppe nu med och jag är så glad över att vi valde att ha högre än standard. SÅ FINT! Saknas en list i hallen och trösklar till alla rum. Men det ska fixas i januari. Köket står som sagt på paus just nu men vi har målat vitt och bytt till mitt drömgolv. Så fint med glasdörrarna med. Älskar att sitta i soffan och kolla på vårat rutiga golv. Det är livet det! haha. Älskar våran lägenhet mer och mer för varje dag som går. Helt knasigt att äntligen ha ett hem!
 
Nu ska jag invänta min pojkvän som kommer hem med sushi om någon timme och sen så ska vi storhandla ikväll. Kul lördag men jag vill inte kriga på ICA Maxi nästa vecka. Vill ha all handling fram tills nyår gjord nu så jag slipper att göra det när alla andra också ska handla. Mycket smart tänkt av mig tycker jag! Puss
Cheapo Starfighter

Alltså glasdörren, så fint!!!

Elin

Åh, vad fint!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like