DECEMBER LAST YEAR
Redan december. Vad händer lix? Vart tar tiden vägen egentligen? Vi kikar tillbaka på december förra året som var en mycket jobbig månad. Mest för att vi sa hejdå till Kent och det gör fortfarande ont i hjärtat när jag tänker på det. Läskigt hur mycket ett band kan betyda för en. Som dom själva säger, "sälj din själ till ett band", det är precis vad jag har gjort när det kommer till just Kent. 
 
Sen firade jag första julen hos min pojkväns familj. Jul är verkligen inte min grej så i år har jag avbokat den helt. Tänker inte spendera en endaste liten tanke på den. Jo, ska köpa julklapp till min ponny och ta vårt årliga julkort men det får vara det. Sen får det vara nog. Mycket skönt!
 
Sen spenderade jag som vanligt mycket tid i Stockholm som jag gjorde då. Innan jag flyttade hit själv. Så mycket tågresor jag har åkt alltså. Det är helt galet. Skönt att den tiden är förbi. Nu ska jag antagligen bo här för resten av livet och det är så galet när jag tänker på det. Tänk att jag lyckades få upp mig och min ponny hit tillsist. ♥
 
December 2017 har börjat i kaos. Jobba en vecka i sträck utan en endaste ledig dag är inte bra för mitt psykiska mående har jag lärt mig. Så det är kaos just nu. Kaos. Så ni vet. Puss!
Evelina Östlund

Hoppas det reder ut sig snat. Ta hand om dig! <3

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like