2017: JULI - DECEMBER
Juli ska vara en sommarmånad men det var inte alls så mycket sommar i år. Jag åkte en vända till Motala, en sväng till Nynäshamn, var på bröllop och tog världens finaste bilder på mig och min ponny. Levde på islatte och jobbade nästan varje dag.
 
I augusti så har jag födelsedag och den spenderades på Fjäderholmarna med min pojkvän, fick presenter i temat rosa och åt världens godaste veganmiddag. Vi besökte även Gröna Lund för att kolla på Little Jinder, hon är ju en av mina favoritpersoner här på jorden. 
 
September bestod mest av ångest tills allt vände och vi fick lånelöfte och köpte våran lägenhet. Snacka om en bra vändning! Vi var på visningar och fastnade för den vi köpte direkt. Det var helt klart den med bästa planlösningen och läget. Det är det jag minns från september, kanske inte så konstigt!
 
Under oktober så spenderade vi nästan all ledig tid med att leta möbler, planera renovering och beställa saker. Har verkligen inte alls mycket bilder från hösten ser jag nu när jag letar igenom mapparna. haha. Fy.
 
I mitten av november så fick vi äntligen nycklarna till lägenheten och min föräldrar kom upp och hjälpte oss att byta alla golv och måla alla väggar. Jag kände mig hemma bara efter en vecka och trivdes redan då. När vi sedan fick upp lister så kändes det mer som ett hem än någonsin. November var en bra månad men även stressig och påfrestande. Men det var det värt! Mitt rosa fluff fick även möta dagens ljus för första gången.
 
Och nu är det december och snart är det nytt år. 2018 ska bli världens bästa år, okej? 2017 blev ju bättre och bättre för varje månad och det har helt klart varit mitt viktigaste år någonsin. Jag trodde aldrig att jag skulle komma ifrån Linköping men tillslut gick det. Och att jag nu äger en lägenhet tillsammans med min pojkvän är ju helt sinnes. Kändes väldigt länge som att jag skulle vara hemlös forever. Jag ser väldigt mycket fram emot 2018 och det ska bli skönt att börja ett nytt år i ett nytt hem och med både min ponny och min pojkvän. Så bra!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like