2017: JANUARI - JUNI
Nu kände jag att det är dags för en lite årsresumé, vi delar upp det i två delar, det blir för mycket annars. Mina favorit outfits från 2017 får ett eget inlägg, det blir roligast!
 
Januari och februari var mest stress om jag minns rätt, jag och min ponny bodde fortfarande i Linköping då så jag veckopendlade mellan Stockholm och stallet i stort sett. Väldigt jobbigt och slitigt. Åkte alltid tåg då så det tog sin lilla tid. Jag köpte min BACK väska i januari och det var helt klart ett bra köp!
 
I mars var det äntligen dags för min ponny att flytta upp. Och jag med en resväska. Prioriteringen där alltså, jag har inget hem men min ponny har, SÅ BRA! haha. Men det blev nog lite min räddning att han flyttade upp för då kunde jag vara där under dagarna när jag inte jobbade. Hans flytt gick över förväntan och han anpassade sig väldigt fort. Mars månad spenderade jag nog mest i stallet. Inte så konstigt.
 
I april kom våren och jag köpte min bil. En av mina bästa investeringar helt klart. Och en av de gulligaste. haha. Kan inte beskriva med ord hur mycket jag gillar min lilla bil. Den behövdes för att få ihop vardagen. Tog nästan 1,5 timme komunalt till stallet och nu tar det max 15 minuter om det är dåligt väder... Så jag har sparat många timmar på det. 
 
Maj och april var ganska lika varandra. Jobbade alldeles för mycket och spenderade min lediga tid i stallet eller med min pojkvän. Såg Henrik Berggren på Gröna Lund med mitt pandagäng och nu kom jag på att det var alldeles för länge sen vi sågs. Måste bli bättre på att ses. Det blev vår på riktigt och jag köpte nya skor från Adidas som jag drömt om i många månader.
 
I juni hade jag en vecka semester och åkte till Linköping och spenderade en helg på Summerburst. Min ponny gick ut på sommarbete och mumsade gräs med sina bästisar. Jag minns inte så mycket av juni förutom att min kropp kollapsade antagligen pga stress, järnbrist och för mycket ångest. Jag var sjuk från och till i två veckor. Det var inte kul. Det var nog det som juni mest handlade om egentligen. Att få balans och harmoni. Lyckades jag? Nja, råkade ut för exakt samma sak i augusti men kom på benen snabbare då. 
 
Del två fortsätter vi med en annan dag!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like