BLACK AND GOLD
Quay sunnies // Ida Sjöstedt jacket // Acne Studios dress // Mango bag // Asos shoes
 
Igår var det söndag och jag bestämde mig för att vara söndagsfin. Dock blev jag mest helt svart men lite gulddetaljer fick jag allt dit. Nu har vi precis ätit middag a la ris och oumphgryta. Nom nom. Nu ska vi spendera resten av kvällen med att kolla ikapp på Enkelstöten, började kolla igår och vi blev helt fast. Älskar denna serie redan! Ett serietips helt enkelt, finns på CMORE och antar att det finns på TV4 play med eftersom det går på TV4. Men vi föredrar CMORE för då slipper man all reklam. Woho!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
WEEKLY PLANS
Hej måndag och nya tag! Nu har jag prioriterat bort bloggisen allt för länge så nu ska den få komma i första hand. Eller ja, efter min ponny då såklart. Jag har börjat veckan med ledig dag vilket var himlans bra eftersom jag har haft monster-mensvärk hela dagen. Min pojkvän fick följa med till stallet och hjälpa till för jag hade inte klarat av att köra bil. Min ponny fick nya skor idag så nu har han vinterskor deluxe. Tur det eftersom det äntligen har kommit snö. Så fint och mysigt. 
 
Denna vecka jobbar jag bara tisdag till fredag så är ledig ännu en helg. Det ska bli så skönt. I helgen hoppas jag att jag kan försöka få ihop lite kompishäng samt kanske åka in till stan en dag. Vill verkligen äta sushi någon dag med så hoppas på det i helgen. 
 
Sen hoppas jag även på att våra gardiner i rätt längd kommer denna vecka samt våran bänk till hallen. Vi börjar få ett hem nu och kommer visa mer bilder i veckan hade jag tänkt. Min garderob är nog även helt klar nu. Eller ja, jag behöver en pall för att nå kläderna högst upp men det får vi lösa med tiden. Just nu får min pojkvän vara snäll och ta ner åt mig. hehe. Livet som kort ♥. Nu ska jag dö en stund till i soffan innan jag ska försöka få mig lite middag. Kommer upp en outfit senare ikväll med så håll utkik! Puss
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
SMOOTHIE BOWL
Hej finisar! Idag har jag gjort min första smoothie bowl! Så mumsigt. Kommer helt klart att fortsätta att äta detta för det var mycket godare än vad jag trodde. Har lite svårt för tjocka sörjor men detta gick bra. haha. Jag tog även fram mina pongo muggar idag från H&M home och jag tycker de är så fina. Det var kanske ett år sedan dom inhandlades så var på tiden att jag fick använda dom nu. Nu ska jag försöka göra mig fredagsfin och bege mig ut i det fina vädret. Det är äntligen sol idag!!!!!
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
VEM BRYR SIG?
Jag ska verkligen bli bättre på att läsa böcker nästa år hade jag tänkt. Och jag har redan påbörjat det. Just nu läser jag Therése Lindgrens nya bok Vem bryr sig? och jag har nog redan läst halva för man kan inte direkt sluta att läsa den. Den handlar mest om djur och sånt viktigt som jag gillar och redan är ganska insatt i. Så för mig är det en perfekt bok! Ska nog tvinga min pojkvän att läsa den när jag är klar för det tror jag att han kan må bra av. Eller ja, han kan lära sig lite mer om djurindustrin. Rekomenderar den helt klart! Även hennes första bok Ibland mår jag inte så bra. Den är med väldigt viktig!
 
Men ikväll ska vi inte läsa utan vi ska äntligen börja kolla på Stranger Things säsong 2. Åh vad peppad jag är. Har hört att denna säsong är så sjukt bra så jag har väldigt höga förväntningar! Kollar ni???
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
ROSES AND MINT
Quay sunnies // Nelly faux fur // Ida Sjöstedt dress // Chanel bag // Nelly shoes
 
God morgon! Idag kände jag för att göra mig fin och ta på mig finklänning. Det får man göra ibland även fast det bara är en tråkig onsdag. Nu är det bara tre dagar kvar tills det är helg. Har aldrig längtat så mycket efter en ledig helg som jag gör nu. Så det blir tre jobbiga dagar nu sen ska jag organisera upp mig själv tänkte jag! Puss!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg