MY OUTFITS 2017
Avslutar året med ett inlägg med mina favorit outfits. Det blev en del när jag valt klart... hehe. Mer färg än vanligt så det är lite kul. Har verkligen vågat ut ur min comfort zone i år. Ser fram emot med ett nytt år och ny outfits. Nu ska jag iväg till stallet och sen till en kollega och äta nyårsmiddag, sen ska jag möta upp min pojkvän och hans vänner och hänga med dom. Så jag fick något att göra tillslut. Gott nytt år och så hörs vi 2018 och med ett mycket bättre bloggår! WOHO!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
SPACE MONKEY
Quay sunnies // H&M jacket // American Apparel skirt // Karen Millen bag // Acne Studios shoes
 
Måste bara visa mitt rea fynd jag gjorde i veckan, en rymdjacka, så cool! Älskar den. Passade på att matcha med mina rymdskor som jag så fint kallar dem. Allt som är silvrigt och glittrigt kopplar jag till rymden. Så ni vet. ♥
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
REA FAVORITER!
This post contains adlinks from Adviral
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
PINK FAUX FUR
Quay sunnies // H&M faux fur // Mango bag // H&M tights // Asos shoes
 
En perfekt dag för mitt rosa fluff. Jag är ledig idag så då passar jag alltid på att vara extra fin. Man får passa på när man kan!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
NYÅRSMÅL FÖR 2018
I övermorgon blir det nytt år, en ny start och nya mål att uppnå. Jag slutade med nyårslöften för många år sedan och bytte istället ut de till nyårsmål. Det låter inte lika strikt tycker jag. Utan det är något att jobba med under hela året. Några av nyårsmålen kommer få följa med från höstens mål, saker som jag fortfarande behöver jobba med. 
 
Först ska jag försöka att umgås mer med mina vänner, bli mer social och försöka hitta på mer saker. Trivs jättebra att bara hänga med ponny och pojkvän men behöver mina vänner med och försöka arbeta mer med det sociala. Bara att åka in till Stockholm city lite oftare skulle vara bra. Så det är ett av de viktigaste målen tycker jag.
 
Yoga mer. Måste komma igång med yogan igen. Nu har jag plats här hemma för min matta så det är bra. Nu kommer jag kunna börja yoga regelbundet igen. Skönt!
 
Om man fortsätter på spåret träning så vill jag även ta upp joggandet i vår igen. Hade ju ett år jag sprang var och varannan dag men sen bara tog det slut. Så skulle vilja komma igång med det igen med. 
 
2018 ska även bli året då jag börjar resa lite igen. Jag behöver se världen och kanske jobba lite på min flygrädsla. Har tänkt att kanske två resor ska hinnas med. En till Island och en som vi inte riktigt vet. En varm weekend någonstans kanske? 
 
Sen till de ytliga målen, hehe, som att vara vardagsfin och ta tag i basgarderoben. Ville ha på mig en svart vanlig tröja för någon dag sen, hade jag det? Nej. Så min basgarderob behöver verkligen jobbas på.
 
Sen ska jag försöka äta mer hälsosamt. Såklart. haha. Men måste sluta fuska med gluten för det får jag ju bara ont i magen av. Så måste strikta till min kost lite. Det kommer jag bara må bra av!
 
Har ni några mål för 2018? Berätta gärna! Tycker det är så kul att veta. Puss
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg