WEEKLY PLANS
Jag har inte direkt något kul planerat denna vecka utan det är mest att sitta i kassan på jobbet halva dagen och sen vara i stallet den andra halvan av dagen. Spännande liv va? haha. Jag jobbar även hela helgen så den blir stressig. Min pojkvän börjar även sina studier igen nu i veckan så nu ser jag inte så mycket av honom heller. Klumpen i magen inför denna höst blir bara större och större. Men jag får försöka ta en dag i taget helt enkelt. Göra det bästa av situationerna.
 
Jag ska försöka komma igång och promenera igen med. Jag måste det. Min kropp behöver det för att må bra tror jag. Jag ska börja med att promenera när jag är i stallet i skogen för då är jag inte rädd. Promenerar jag själv i stan är jag livrädd. Så i stallet får bli bra.
 
I helgen firar jag och min ponny 10 år tillsammans med. Det kom jag på nu i skrivandes stund. Så det blir ju en dag att fira! Då får det bli morötter till Nutti och delicatoboll till mig. Det låter som en bra deal. Min lilla ponny skrutt alltså. Vilken tur att jag har honom!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like