WEEKLY PLANS
Ny vecka och nya tag! Är helt död efter helgen men försöker hålla mig vid liv med koffein som jag brukar. Veckan som kommer är väl inte superrolig men den ser ut såhär:
 
Måndag: Har fotat en outfit och varit i stallet med min pojkvän på förmiddagen och snart ska han skjutsa mig till jobbet. Jobbar 11-19 idag och efter det ska jag hämta ett paket och redigera dagens outfit så den dyker upp ikväll.
Tisdag: Ledig dag! Så det blir först stallet på morgonen och sen ska vi in till stan och fixa lite. Har inte någonstans att ta vägen just nu så det blir att dra omkring dom dagar jag är ledig. Så sjukt jobbigt. Hatar att vara hemlös.
Onsdag: Jobbar 6-14.30, sen stallet och sen på kvällen ska vi till Gröna Lund eftersom Little Jinder spelar. Ser så mycket fram emot det! Hoppas vi hinner dit så vi får komma in annars blir jag ledsen i ögat. Men det borde vi ju? Har ju Grönan kortet med faktiskt!
Torsdag: Jobbar 6-14.30 då med och stallet efter det. Sen vet jag inte vad jag ska göra?! Har typ lite panik över det. Ska se om jag kanske kan hänga med någon kompis eller så. Annars blir det häng i stallet hela eftermiddagen och kvällen. Kan ju bli mysigt det med faktiskt!
Fredag: Avslutar veckan med kvällspass så jag har massor med tid innan. Det är bästa passen! Så ska hänga i stallet och kanske fota lite innan. Lön med så det är peppigt! Ska försöka spara typ hela lönen. Haha. Kul.
Lördag/söndag: Ledig helg och oplanerad helg! Helt tomt är det i kalendern. Så vi får helt enkelt se vad som händer. Kanske åker in till söder en sväng eller åker på någon utflykt. Vi får se helt enkelt! Ska bli skönt oavsett.
Lillemmish- mode - inspo

wow snygg väska :)

kram

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like