WEEKLY PLANS
HEJ SEMESTER! Äntligen. Som jag har längtat efter dig. En hel vecka utan bittra kunder och det blippande ljudet av varor. Det är efterlängtat. Min vecka är både planerad och oplanderad och det är kul. Vi kan kolla lite hur den ser ut just nu:
 
MÅNDAG: Idag ska jag till stallet direkt efter jag skrivit detta. Jag och min ponny har haft mini-semester från träning i fyra dagar för att jag behövde det. Nu är jag istället hur taggad som helst så idag ska vi ut i skogen. Mys. Efter stallet ska jag hem till en kompis och äta lunch. Det ska bli fint. 
TISDAG: Ska jobba framför datorn nästan hela dagen hade jag tänkt. Behöver ha en sådan dag i veckan och tisdag blir nog bra. Sen stallet såklart och kanske en sväng in till stan. Vi får se helt enkelt!
ONSDAG: Helt oplanderad dag. Min mamis och papis kanske ville komma upp någon dag och hälsa på men vi får se hur det blir. Om vädret är bra så skulle jag även vilja sola och bada lite. Har ju varken sett sol eller vatten denna sommar typ... heh.
TORSDAG: Samma som onsdag. Så skönt med oplanerade dagar som man kan ta som dom kommer. Typ det bästa som finns även för ett kontrollfreak som mig.
FREDAG: Min födelsedag! Fyller 21 år i år igen. Har ju stannat i den åldern. Bra ålder. Jag och min pojkvän ska ut till Fjäderholmarna och äta lunch och ha dejt dag. Det kommer bli fint. Längtar. Hoppas jag får paket med. hihi.
LÖRDAG: Mina väninnor Julia och Elise kommer till Stockholm och så ska vi äta middag tillsammans. Har inte setts på evigheter så det ska bli så fint. Ska fira mig med. Kanske ska jag lyxa till det med en alkoholfri drink?!
SÖNDAG: Då ska jag firas igen med Hanna och hennes pojkvän och vi ska gå på fotboll. Bästa födelsedagsfirandet ever?! Tror det. Är ju svag för sport som ni vet så kan inte tänka mig något bättre än fotbollskalas?! haha.
 
Utöver det så ska jag börja varje dag på min yoga matta och så hänga i stallet med såklart. Ska spendera så många timmar jag bara kan i skogen för det är verkligen det härligaste som finns. Nu ska jag verkligen försöka ha världens bästa semester för att kompensera upp för resten av sommaren. Woho! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like