VECKA 34.
Veckans höjdpunkt:
Min lördag var väldigt fin, skrev ju ett helt inlägg om den. Annars har det nog inte hänt så mycket höjdpunkter. Fick bra besked på jobbet, kanske kan vara det. Men skriver mer om det en annan gång.
 
Veckans motgång:
Kollapsade igen, men får skylla mig själv som glömmer bort att ta mina kosttilskott och att jag ofta glömmer bort att äta överhuvudtaget. Måste bli bättre på det. Jag måste äta lite flera gånger om dagen istället för mycket en eller två gånger. Men när ska man hinna med det egentligen?!
Veckans låt:
Taylor Swifts nya låt! Alltså jag dööör den är så bra. Lyssnar hela tiden! Sen lyssnar jag mycket på Little Jinder just nu och Miley Cyrus. Älskar Mileys låt Malibu. Så fin.
 
Veckans tanke:
Är så stressad över vart jag ska ta vägen om en månad, har lix ingenstans att bo då? Ska jag bo i min bil? I stallet? Köpa ett tält? Mycket ångest och stress över det.
Veckans begär:
Den fluffiga jackan på Asos som jag skrev om här. Kan inte sluta tänka på den! Tänk vad matriella saker kan fastna i huvudet. Men den är ju så fin.
 
Nästa vecka ser jag fram emot:
Kollade i kalendern och det finns inte riktigt något att se fram emot? haha. Så tragiskt. Men hoppas på långa dagar i stallet. Det behöver jag just nu.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like