STOCKHOLM EN LÖRDAG
Jag har haft en himlans fin lördag idag när Stockholm har visat sig från sin bästa sida. Vi började dagen på Östermalm för vi skulle äta frukost på Lilla P, men så kommer vi dit och det är stängt?!?!??! Fast det stod att det skulle öppna klockan 10?!?!?! Så blev jätteledsen för ville ju verkligen äta där. Vi promenerade istället till första bästa Espresso House så fick det bli frukost där, åt vegansk wrap och deras nya raw food bollar, så mumsiga! 
 
Efter frukosten så åkte vi vidare mot söder och gick på fotografiska, dom har en utställning där som heter Like a horse och jag trodde det typ skulle vara bilder på vildhästar men det var det inte och hästarna verkade inte må så bra, man kunde på visa bilder tydligt se skräcken i deras ögon så jag fick klump i magen och gick därifrån. Så rekomenderar den inte tyvärr. Men det fanns en annan utställning som var väldigt bra så helt bortkastade pengar var det inte, fick väldigt mycket inspiration.
 
Vi avslutade dagen med promenad från Slussen till Gullmarsplan. Södermalm är verkligen så sjukt fint. Och mysigt. Skulle kunna gå där i timmar och bara kolla på alla fina hus och miljöer. Dagen avslutades sen i stallet med världens bästa ponny och nu ska jag se klart säsong 2 av Gåsmamman, säsong 3 börjar ju snart så då gäller det att komma ihåg vad som har hänt. En väldigt bra dag helt klart!
Lillemmish - mode - inspo

fina foton och fin outfits =)

ha en fortsätt bra helg

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like