I DON'T LIKE YOUR PERFECT CRIME.
Ida Sjöstedt dress 
 
Äntligen hemma efter världens längsta dag känns det som. Har hållt igång sen fem i morse verkligen non-stop så nu ska det bli så skönt att få bädda ner sig och kolla på Bron resten av kvällen. Mår ju fortfarande inte superbra så känner att jag inte orkar så mycket mer för idag. Bjuder på en outfit från förra sommaren när jag var finklädd. Tror jag fyllde år? Ska på födelsedagsfest snart så då måste man ta fram festklänningarna igen så det ska bli fint. Älskar ju att klä upp mig men eftersom jag inte dricker så blir det inget festande då jag inte känner mig bekväm eller trygg i det än så alla mina finaste klänningar glöms bort. Inte okej!
Kommentarer (2)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
I MIN PODCASTER APP
God morgon torsdag! Tänkte börja dagen med att tipsa om lite poddar som jag lyssnar på. Jag är ju en podd-beroende person och lyssnar alltid på podd. Jag föredrar oftast det framför musik just nu. Mina absoluta favoriter som jag lyssnar på varje avsnitt av är: Josefin och Vanja, Penntricket, Therese och Zäta, Relationspodden och Mathilda och Andrea. Det är nog mina favoriter. Sen lyssnar jag på en hel del interjuvpoddar men det beror lite på vem gästen är. Det måste vara en intressant person för mig, annars lyssnar jag inte. Sen lyssnar jag även på de flesta avsnitt av P3 Dokumentär, men helst om det är mord. Är ju väldigt intresserad av mord och kriminalitet överlag. (OBS: inte att utföra utan att läsa om.) Framförallt seriemördare, har till och med favorit seriemördare, får man ens ha det? Jag har det i allafall. heh. Det har jag nog inte berättat om tidigare så nu vet ni det. Så det var lite poddtips från mig här på morgonen. Tipsa gärna om era favoriter! Är alltid på jakt efter nya poddar!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
I MIGHT HATE MYSELF TOMORROW, BUT I'M ON MY WAY TONIGHT.
Asos sunnies // H&M top + skirt // Mango bag // Asos shoes
 
Det har blivit mycket rosa på sista tiden, det gillar vi! Var ju inte alls så länge sedan jag invigde rosa i min garderob till mina svarta och vita kläder. Snart kanske det är dags för en ny färg? Vi får se! Jag har nu sovit hela eftermiddagen och mår faktiskt rätt bra. Så skönt. Hoppas det håller i sig nu! Nu ska jag göra middag och matlådor och sen fortsätta sova så jag orkar gå upp i morgon när klockan ringer vid 5, ska försöka att inte snooza i en halvtimme utan jag ska försöka att gå upp i tid så jag hinner göra en latte innan jag åker iväg. Jag har ju inte druckit energidryck sen i lördags (!!!!!!) och det är nog därför jag är så trött, men en latte om dagen eller två tycker jag får vara okej just nu. Det är ju väldans mumsigt med!
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
ON MY MIND: MATCHING SET
This post contains adlinks from Adviral
1 - HÄR // 2 - HÄR // 3 - HÄR // 4 - HÄR
5 - HÄR // 6 - HÄR // 7 - HÄR // 8 - HÄR
 
Har tänkt mycket på matchande set den senaste tiden, skulle verkligen vilja ha några i min samling som jag verkligen gillar. Kanske ett till vardags och ett mysigt som man kan hemma och när man ska åka till affären typ. Hade varit skönt. Nu går jag ju i träningskläder när jag är sjuk och det är ganska deppigt. haha. Känns som man ska ut på en pw hela tiden och det är ju det sista jag ska göra just nu. Så nr 1 är väldigt välkommen hem till mig. Hade behövt det just nu.
 
Idag har jag ledig dag som tur är, så ska försöka ta mig tillbaka till jobbet i morgon. Har fortfarande svårt att andas ibland men det är mycket bättre när jag är ute och när jag får sova, när jag väl kan sova. Har varit i stallet på förmiddagen och nu ska jag försöka sova en timme innan jag ska iväg med lite brev som ska postas. Min pojkvän pluggar hemma idag som tur är så han får följa med. Då är det inte lika läskigt om det skulle hända något. Så det är det jag ska göra resten av dagen! 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
ALLA SÄGER ATT MIN TOMHET ÄR SÅ SNYGG PÅ MIG
Quay sunnies // H&M top // Adidas skirt // Mango bag // Adidas shoes
 
Dagen har varit helt okej. En dipp på förmiddagen och en dipp på vägen hem från stallet. Dipp = så svårt tryck över bröstet att jag knappt kan andas. Jag kan ju andas och pulsen är normal men det bara känns som att jag inte kan det. Himlans läskigt det där. 
 
Nu ska jag snart försöka göra någon middag och så ska jag hänga i sängen resten av kvällen och fortsätta att vila. Kanske planera lite inlägg till bloggisen för det är kul och inget jag tycker är jobbigt eller stressigt. Försöker att undvika all typ av stress just nu då det är det som är bakgrunden till allt jobbigt. Så minska på stress och öka med pepp är min utmaning just nu!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg