WEEKLY PLANS
bild från tumblr
 
God morgon! Efter en tung helg så måste man på något sett ladda om och göra sig redo för en ny vecka. Det känns fortfarande konstigt i kroppen men man ska ju fortsätta som vanligt. Så vi får försöka göra det. Min vecka ser på det hela ut såhär och den är ej så kalasig:
 
MÅNDAG: Jag börjar faktiskt med en ledig dag. Så det är himlans skönt. Har haft sovmorgon till 8.30 och snart ska jag göra mig måndagsfin så vi kan fota lite till bloggisen. Vid lunch så kommer jag att åka till stallet och spendera resten av dagen där. Det ska bli skönt.
TISDAG: Då jobbar jag 6-14.30, så mysigt att börja den tiden. haha. Men men, jag är som tur är morgon pigg! Efter jobbet blir det stallet och sen på kvällen ska vi på lägenhetsvisning. 
ONSDAG: Jag jobbar kväll så blir att hänga i stallet och fixa med bloggen på förmiddagen. Sen jobba. Men skönt med ett kvällspass för då hinner man med rätt mycket innan. 
TORSDAG: Ledig dag och denna dag styrs helt av vädret. Jag kommer oavsett börja dagen i stallet och sen får vi se om det är fint väder så åker vi in till stan och har dejtdag (sist hade jag sådan pms så det gick inget bra) och kanske besöker Fotografiska och äter middag och är det dåligt väder så kanske vi gör något annat. För jag är så beroende av vädret att det är pin. haha.
FREDAG-MÅNDAG: Då börjar påskhelgen och jag ska jobba från fredag-måndag. Så kommer behöva köpa till fullservice i stallet för jag kommer bara jobba. Så kul blir min påsk! Men som jag brukar säga, cash is king! Jag ska försöka hinna förbi stallet på fredag morgon för då börjar jag iaf kl 11, så Nutti kan få sitt påskägg. Det är ju väldigt viktigt för honom att få det! hihi. Vad ska ni göra i påsk? 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like