INSPO V.15
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
KENT
Jag är just nu inne i en Kent period. Jag vill bara lyssna på Kent. Samma låtar om och om igen. Mitt älskade Kent. Vet inte alls vem jag skulle vara utan er. Antagligen totalt trasig och förvirrad och någon helt annan. Att ett band kan betyda så mycket. Det är mäktigt. 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
PONY UPDATE

Hänger i stallet med denna sovdyrkare. Inte för han sover just nu för han får fötterna fixade av vår nya hovslagare men annars så sover han cirka jämt. Jag har varit i stallet sedan 12 idag och det är så skönt att vara här. Det är lugnt och tyst och hästar är ju det bästa som finns när man mår lite dåligt. Idag var vi ute i skogen i 1,5 timme med en annan häst i stallet och det var så mysigt och fridfullt. Det är verkligen så skönt att ha någon att rida med ibland när jag under alla år har ridit ut själv. Det tycker både jag och min ponny nutt. När fötterna är färdig fixade ska jag bege mig hemmåt och försöka äta någonting. Börjar bli väldigt hungrig. Tur att jag har flera raw bites i väskan så länge! 

Kommentarer (3)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
WEEKLY PLANS
bild från tumblr
 
God morgon! Efter en tung helg så måste man på något sett ladda om och göra sig redo för en ny vecka. Det känns fortfarande konstigt i kroppen men man ska ju fortsätta som vanligt. Så vi får försöka göra det. Min vecka ser på det hela ut såhär och den är ej så kalasig:
 
MÅNDAG: Jag börjar faktiskt med en ledig dag. Så det är himlans skönt. Har haft sovmorgon till 8.30 och snart ska jag göra mig måndagsfin så vi kan fota lite till bloggisen. Vid lunch så kommer jag att åka till stallet och spendera resten av dagen där. Det ska bli skönt.
TISDAG: Då jobbar jag 6-14.30, så mysigt att börja den tiden. haha. Men men, jag är som tur är morgon pigg! Efter jobbet blir det stallet och sen på kvällen ska vi på lägenhetsvisning. 
ONSDAG: Jag jobbar kväll så blir att hänga i stallet och fixa med bloggen på förmiddagen. Sen jobba. Men skönt med ett kvällspass för då hinner man med rätt mycket innan. 
TORSDAG: Ledig dag och denna dag styrs helt av vädret. Jag kommer oavsett börja dagen i stallet och sen får vi se om det är fint väder så åker vi in till stan och har dejtdag (sist hade jag sådan pms så det gick inget bra) och kanske besöker Fotografiska och äter middag och är det dåligt väder så kanske vi gör något annat. För jag är så beroende av vädret att det är pin. haha.
FREDAG-MÅNDAG: Då börjar påskhelgen och jag ska jobba från fredag-måndag. Så kommer behöva köpa till fullservice i stallet för jag kommer bara jobba. Så kul blir min påsk! Men som jag brukar säga, cash is king! Jag ska försöka hinna förbi stallet på fredag morgon för då börjar jag iaf kl 11, så Nutti kan få sitt påskägg. Det är ju väldigt viktigt för honom att få det! hihi. Vad ska ni göra i påsk? 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
STOCKHOLM ♥
Jag är okej och mina nära och kära med. Ta hand om er. Kärlek 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg