PRINCESS DRESS FROM IDA SJÖSTEDT
Hej fredag! Och hej hösten på riktigt. Fy vilket hemskt väder Stockholm bjuder på just nu. Det är storm dygnet runt. Inte okej. Mitt hår funkar inte i storm som ni kanske förstår. hehe. Så kommer nog få ta på mig min keps idag. Då känner jag mig i och för sig lite cool. Bjuder i stället på dessa bilder från i somras när jag var prinsess fin en helt vanlig dag i en av mina favorit klänningar. Älskar att vara prinsess fin när man minst anar det. Nu ska jag snart ta mig i kragen och göra mig redo för att åka till min BFF. Vi ska ju på Bieber ikväll tillsammans och tänkte tagga till lite innan vi åker dit, jag hoppas även att vi kanske kan köpa sushi. Jag tänkte att jag skriver ett inlägg om hans konserter i morgon när jag har varit på båda. Känns bäst så. Hoppas ni får en fin fredag! 


// My favorite dress from Ida Sjöstedt. ♥
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
TODAY

Nu drar jag och min man på Justin Bieber!!! Åh jag är så pepp att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen?! Hoppas han känner likadant... hehe. Men vi lyssnade massor på Biebz igår och han gillar redan flera låtar. Så det här kommer ju bli hur kul som helst! Någon av er som ska dit idag eller i morgon? 


// So ready for Justin Bieber's concert tonight! See you there!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
BUT FIRST: COFFEE
 

God morgon! Det blir mest inlägg om kaffe och outfits just nu har jag märkt. Men det är nog det jag gör mest om dagarna. Dricker kaffe och har fräsiga kläder på mig. haha. Ibland är ju livet lite knasigt. Idag är jag så extremt trött så får bli en koffein dag idag. Ibland får man ha sådana dagar. När jag blir helt frisk från min förskylning ska jag nog köra en höst-detox. Alltid skönt att rensa lite i kroppen men så extremt jobbigt. Men vet att det kommer att vara värt det. Har verkligen levt på chips i en vecka nu. Det ända jag orkar äta när jag är sjuk. hehe. Åker hem ifrån Stockholm på lördag morgon så kanske kör en söndag till söndag kur. Det låter bra tycker jag! Hösten är ju till för en ny start lix. Så kan ju vara smart att börja med kroppen!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
STARS AND DOTS
Quay sunnies // Monki top & skirt // Marc by Marc Jacobs bag // Karl Lagerfeld shoes
 
Dagens outfit! Denna kjol är perfekt nu när det börjar bli lite kyligare. Älskar att ha längre kjolar på hösten och vintern. Eftersom jag inte äger ett par byxor så måste jag ju ha något som kan skydda benen lite mot kyla och jag tycker att längre kjolar faktiskt gör det. Nu ska jag öppna min påse med naturgodis och redigera lite mer bilder. Nu är det "dator-tid" som vi kallar det. Ikväll har vi Justin på i bakgrunden såklart. Längtar så mycket tills i morgon kväll att jag kanske inte kommer att kunna sova ikväll! haha


// Today's outfit!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
STARBUCKS LOVER
Hej babes! Nu har latte säsongen officiellt börjat. Finns inget godare än Starbucks soyalatte med ett pump vanilj i. Inte mer för då blir det för sött. Ett pump är lagom tycker jag. Är lite farligt för mig att bo så nära Starbucks som jag gör när jag är i Stockholm. Blir dyrt efter ett tag. Jag spenderar nog mest pengar på tågresor och dryck av olika slag. Försöker bli lite sparsam där men det är svårt. Nu väntar jag på att min man ska komma hem ifrån sin tenta och sen ska vi ut och fota min outfit. Det vet inte han om än utan det får helt enkelt bli en rolig suprise för honom när han kommer hem. hehe. Har min prickiga långkjol idag, min favorit, men den finns inte dokumenterad än så den får ni se ikväll! Puss 


// My favorite coffee from Starbucks: soy latte with a pump vanilla. ♥
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg