MINT GREEN
Quay sunnies // Nelly faux fur // Adidas top // BACK skirt // // Karen Millen bag // Jeffrey Campbell shoes

Såhär har jag sett ut idag! Min mintgröna fluffjacka fick bli veckans jacka. Är lite svårt att få plats med flera så får hålla mig till en när jag är här. Denna är ju en nyhet i garderoben så har inte hunnit använda den så mycket än. Men tycker om den för den är en glad, fluffig färgklick! Skorna glömde jag att ta ordentliga bilder på men det kommer senare i veckan, dessa platåskor är magiska, jag är så glad över att vi har hittat tillbaka till varandra igen efter några år. 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
MONDAY + MY WEEK
God morgon måndag! Ny vecka och jag är pepp på denna. Det är bra. Inte alltid man vaknar upp och är pepp en måndag. Som min vecka ser ut nu så har jag jobb måndag-torsdag. Både förmiddagspass och heldagar. Så det blir fullt upp. Utöver det så ska jag ha dejt-dag med min man på onsdag och i eftermiddag ska vi till friösren och så ska vi fota lite innan det blir mörkt. Nu börjar det med. Mörkt redan vid klockan 16. Inte okej... Jag åker hem till landet till helgen och då blir det några dagar med fokus på stallet, iväg och träna en dag med min ponny och så ska jag besöka Ida i hennes nya lägenhet och ha mysdag. Håller helgen rätt öppen så den får bli lite som det blir.  Lite så ser min vecka ut. Har ni något kul som händer i veckan? 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
ON MY WISHLIST
1 - Klänning HÄR // 2 - Klänning HÄR // 3 - Klänning HÄR // 4 - Blus HÄR // 5 - Skor HÄR // 6 - Skor HÄR // 7 - Tröja HÄR // 8 - Jacka HÄR

Då sitter jag på tåget påväg till Stockholm igen och spenderar tiden med min favoritsyssla: internetshoppa. haha. Kan nog vara topp fem på saker jag älskar att göra. Ska lägga en beställning ikväll sen tänkte jag när jag har tänkt klart och fått lite smakråd av min man. Det kan jag behöva för ibland klickar jag hem något som jag egentligen redan har och då säger han "Men du har ju redan en sån!" och då kommer jag oftast också på det. Har man mycket kläder så kan det bli lite rörigt i huvudet ibland. En klänning här ovan ska jag ha i allafall och så ska jag försöka välja ett par skor. Vad tycker ni? Nr 5 eller 6?


SPONSRAT INLÄGG
Inlägget innehåller adlinks.
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
LACE SKIRT AND BOW

Quay sunnies // Monki top // Marc Jacobs bag // Ida Sjöstedt skirt // Zara shoes

Det fina vädret håller i sig men den här outfiten fotade vi i veckan när det var lite mindre fint ute. Mitt humör påverkas så himlans mycket utav vädret så jag är väldigt glad över att det faktiskt ska vara fint nu ett tag. Nu ska jag packa resväskan inför i morgon och boka tåg, sen vidare till en kompis och sen ikväll till en annan. Fullt upp. Vad ska ni göra ikväll? 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
AVOKADO + HUMMUS
God morgon babes! Eller morgon och morgon, har varit vaken sen 7.15 men nu kommer första inlägget så då får det bli ett god morgon. Jag har precis gjort mig världens godaste lunch a la glutenfritt bröd med hummus och avokado på. Alltså dör lite detta är så gott! Detta är ju även perfekt till frukost men eftersom jag är period-fastare så är ju mitt första mål om dagen tidigast kl 12. Och det funkar perfekt för mig. Jag skulle nog kunna äta detta varje dag för jag tycker om det så himla mycket. Dock är det ju godare med "vanligt" bröd men eftersom jag ska vara snäll mot magen och egentligen inte tål gluten (men "glömmer" det ibland, hehe.) så får det bli glutenfritt bröd. Så nu ska jag mumsa i mig min lunch och läsa lite i min bok. 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg