WEEKLY PLANS
God morgon babes! Måndag igen och jag börjar veckan med en ledig dag. Så himlans skönt. Min vecka ser ut lite såhär, hoppas nu den blir bättre än vad dom senaste har varit!
 
Måndag: Idag åker jag till Stockholm efter jag varit i stallet och direkt när jag kommer fram blir det att springa ärenden på stan. Har en hel lista på saker som ska fixas. 
Tisdag: Jobbar, sen ska jag nog försöka styra en kompis dejt.
Onsdag: Jobbar till 12 och sen när jag slutat ska vi fota outfits. Har fotat 6 (!) outfits under hela november. Bara det säger ju hur mycket jag hatar november. Usch för denna månad alltså.
Torsdag: Jobbar, och sen åker jag hem till landet direkt efter jobbet. Då ska jag rida och fixa stallet.
Fredag: Då har jag ledig dag och packar in min ponny i transporten och åker till hovvis och fixar vinterskor. Kanske hänger med någon på kvällen, vem vet?
Lördag: Då har Ida inflyttnings-mingel i sin nya lägenhet så jag blir där hela dagen för att hjälpa till och fixa innan och sen ska jag nog även följa med ut en sväng. Var så länge sedan och känner att det kan nog bli kul!
Söndag: Åker tillbaka till Stockholm igen!
Madelein

Busy week :-)

Tilda

Vilken fartfylld vecka du har att se framemot!
Kika in på mitt håll-dig-frisk-tips för att inte bli sjuk den här årstiden - när alla går och blir sjuka hela tiden. Hoppas du får en jättefin måndag, kram! 💖

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like