BACKPACK
Inlägget innehåller affiliatelänkar1. Guess HÄR / 2. Versace Jeans HÄR / 3. Michael Kors HÄR / 4. Valentino by Mario Valentino HÄR / 5. Love Moschino HÄR / 6. Michael Kors HÄR / 7. Pinko HÄR / 8. Rebecca Minkoff HÄR

Det bästa som finns i väskväg är ryggsäckar. Jag använder alltid ryggsäck för jag har alltid så mycket saker med mig och det är lix det bästa sättet att frakta dem på. Ryggsäck är även den perfekta skolväskan tycker jag. Jag älskar min jag har ifrån Love Moschino men skulle gärna vilja ha en till. Helst den med nitar ifrån Michael Kors. Så ryggsäck finns helt klart med på önskelistan i år!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
GLITTER
bilder här
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
LADY GANG
Älskar, älskar, älskar min nya tröja jag köpte idag! Igår hängde jag med Ida och Ida och då hade en av Idorna på sig denna. Sen skrev Ida till mig igår och undrade om inte jag kunde kolla efter denna idag när jag ändå skulle springa runt på stan och såklart kunde jag göra det eftersom jag ville ha en likadan själv. haha. Så nu har vi alla varsin likadan LADY GANG tröja ifrån Monki! Hoppas vi kan ta en fin gruppbild på oss i helgen. Ska inviga den redan i morgon tror jag. Åh den är så fin! Älskar girlpower kläder! 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
NOVEMBER OUTFITS
November månad har varit en katastrofal outfit månad. Jag har mest gömt mig i keps och mössa och inte velat visa mig ute typ. haha. Men några få fick jag dokumenterade. Min favorit är nr 5 för jag älskar verkligen den klänningen. Vi kommer ha mycket kul ihop, kanske får den åka på i helgen när det vankas festligheter. Vilken gillar ni bäst?
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
WEEKLY PLANS
God morgon babes! Måndag igen och jag börjar veckan med en ledig dag. Så himlans skönt. Min vecka ser ut lite såhär, hoppas nu den blir bättre än vad dom senaste har varit!
 
Måndag: Idag åker jag till Stockholm efter jag varit i stallet och direkt när jag kommer fram blir det att springa ärenden på stan. Har en hel lista på saker som ska fixas. 
Tisdag: Jobbar, sen ska jag nog försöka styra en kompis dejt.
Onsdag: Jobbar till 12 och sen när jag slutat ska vi fota outfits. Har fotat 6 (!) outfits under hela november. Bara det säger ju hur mycket jag hatar november. Usch för denna månad alltså.
Torsdag: Jobbar, och sen åker jag hem till landet direkt efter jobbet. Då ska jag rida och fixa stallet.
Fredag: Då har jag ledig dag och packar in min ponny i transporten och åker till hovvis och fixar vinterskor. Kanske hänger med någon på kvällen, vem vet?
Lördag: Då har Ida inflyttnings-mingel i sin nya lägenhet så jag blir där hela dagen för att hjälpa till och fixa innan och sen ska jag nog även följa med ut en sväng. Var så länge sedan och känner att det kan nog bli kul!
Söndag: Åker tillbaka till Stockholm igen!
Kommentarer (2)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg